دیدنی و اپدیت هر روزه

مطالب جدید جالب و بروز حق بازدید کننده است

دیدنی و اپدیت هر روزه

مطالب جدید جالب و بروز حق بازدید کننده است

مدل مو و آرایش جدید زنانه


www.hamtaraneh.com

www.hamtaraneh.com




ماساژور جیبی



ماساژور جیبی آسان

طراحی مبتکرانه و زیبا
دارای دکمه ی اتوماتیک
ایده آل برای مصرف در خانه یا محل کار


به سادگی هر زمان که خواستید خود را ماساژ دهید.
به آرامی ماساژور را بر روی هر قسمت دلخواه پوست خود فشار و خود را ماساز دهید.


خستگی را از بدن خود دور کنید و بهترین ماساژ را در خانه یا محل کار دریافت کنید.

برای بهبودی گردش خون خود نقاط حساس خود را ماساز دهید.

این دستگاه موثرترین وسیله برای رفع خستگی شما در خانه و محل کار است.

با دو باطری قلمی معمولی شارژ می شود.

در داخل جیب جا می گیرد .

کار کردن با آن بسیار راحت هست .

سیستم الکترونیکی بسیار ساده یی دارد.


قیمت: 5,700 تومان

روش خرید: برای خرید ماساژور جیبی، پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.



ادامه مطلب ...

اسپاگتی با سس تن ماهی

اسپاگتی با سس تن ماهی

اسپاگتی یا معادل فارسی آن ماکارونی، معمولا از جمله راحت‌ترین و رایج‌ترین غذاهای ایتالیایی در کشور است که نه تنها مورد علاقه کودکان است، بلکه میان بزرگ‌ترها نیز طرفداران زیادی دارد.

در میان غذاها، پخت ماکارونی یا همان به زبان اصلی اسپاگتی، می‌تواند غذای مناسبی باشد؛ به‌خصوص آنکه در این مدل اسپاگتی، به جای گوشت چرخ‌کرده از کنسرو تن‌ ماهی استفاده می‌شود. به این ترتیب، زحمت شما برای پخت این غذا در مقایسه با اسپاگتی معمولی به یک‌ سوم کاهش می‌یابد. در ضمن، غذای جدید و متفاوتی نیز برای شام یا ناهار فراهم خواهید کرد.

 

ماکارونی رشته‌ای.......  225 گرم (نصف یک بسته معمولی ماکارونی)

سیر (رنده شده)..........  یک حبه

گوجه ‌فرنگی ریز خرده شده..... 400 گرم

کنسرو تن ماهی.........  425 گرم (حدود 2 کنسرو ماهی)

زیتون سبز یا سیاه (بدون هسته).........  10 عدد

نمک و فلفل سیاه ........  به میزان لازم

سس قرمز تند یا پودر فلفل قرمز (درصورت دلخواه)..... .... نصف قاشق چای‌خوری

روغن مایع.......... یک قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

 

قابلمه‌ای را آماده کرده و نصف حجم آن را از آب پُر کنید.

یک قاشق سوپ‌خوری نمک و یک قاشق سوپ خوری روغن مایع نیز به آب آن اضافه کنید و بگذارید روی شعله زیاد اجاق گاز بجوشد.

پس از به جوش آمدن آب، ماکارونی‌ها را به صورت درسته در داخل آب در حال جوش بریزید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بگذارید تا روی شعله متوسط اجاق گاز بپزد.

برای درست‌ کردن سس اسپاگتی، سیر و گوجه فرنگی را در قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب گوجه فرنگی شروع به جوشیدن کند. درب ظرف را نگذارید و اجازه دهید مخلوط گوجه فرنگی و سیر مدت 3 تا 5 دقیقه حرارت ببیند تا آب آن تبخیر شود و گوجه فرنگی پخته باقی بماند.

پس از آن، تن ماهی، سس قرمز یا پودر فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه و زیتون بدون هسته و دو نیم شده را به گوجه فرنگی پخته‌ بیفزایید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

با توجه به اینکه در پخت اسپاگتی، روش دم‌ کردن وجود ندارد، ماکارونی پخته‌ شده را در ظرف مورد نظر ریخته و سس گوجه‌ فرنگی و تن ماهی را روی آن بریزید و سرو کنید.

 

حتما کنسرو تن ماهی را به مدت 20 دقیقه در آب داغ بجوشانید.

نکته:

مواد لازم برای 4 نفر:

یقه ایستاده

درس شماره 23 (یقه ایستاده)

1- اول روی مقوا یک مستطیل به پهنای 3 سانت و به بلندی 25 سانت رسم می کنیم.
2- از سمت راست این مستطیل 2 سانت بالا می رویم و این نقطه را می کشیم تا به 8 سانت مانده وسط پشت برسد.
3- دوباره از سمت راست از بالا 2 سانت داخل و 2 سانت به صورت هلال بالا می رویم. این نقطه ها را به 8 سانت مانده وسط پشت از بالای یقه وصل می کنیم.
4- سپس مثل یقه ب ب از وسط پشت یقه را سانت بندی می کنیم تا به 17 سانت برسد. باقی مانده کارهای یقه مثل درس شماره 22 است.


برش باز یقه ایستاده

مانتو مدل خفاشی

درس شماره 14(مانتو مدل خفاشی)
1- پارچه را به اندازه 2/1 سرشانه به اضافه قد آستین بلند شمشیری تا می زنیم.
2- از دولای باز پارچه 7 سانت برای سجاف اضافه می گذاریم. بعد از سجاف 8 سانت داخل و 8 سانت پایین خط دور گردن جلو را رسم می کنیم.
3- از دولای باز بعد از سجاف 2/1 سرشانه به اضافه قد آستین سمت چپ می رویم. از این نقطه 9 سانت پایین رفته برای شیب سرشانه خط روی آستین را رسم می کنیم. از 9 سانت شیب سراشنه 25 سانت پائین می رویم و از این نقطه 2 سانت داخل رفته خط دم آستین را رسم می کنیم.
4- از سرشانه بلندی لباس به اضافه 5 سانت پایین می رویم.
5- بعد از سجاف 4/1 دور باسن به اضافه 3 سانت به سمت چپ می رویم. بعد زیر بغل را به شکل هلال به سمت بیرون رسم می کنیم.
6- بعد از برش قسمت جلو، سجاف را تا می زنیم و روی دولای بسته پارچه جداگانه قرار می دهیم. پشت را هم مثل جلو برش می زنیم با این تفاوت که برای دور گردن پشت 8 سانت داخل 4 سانت پایین دور گردن پشت را رسم می کنیم.
7- برش سجاف این لباس مثل درس های قبل است.

روش دوخت أ‌) برای قسمت جلو از 7 سانت سجاف هر طرف 6 سانت تا می زنیم. دوخت سجاف پشت و جلو مثل درس های قبل است.
ب‌) اول سجاف یقه و سرشانه ها را به هم می دوزیم. بعد دم آستین لباس را چین سوزنی می دهیم، مچ را مثل درس شماره 31 می دوزیم.
ت‌) بعد از دوختن مچ، خط زیر بغل ها را می دوزیم.
ث‌) برای اینکه قسمت جلو تا پایین لباس به اندازه 6 سانت سجاف دارد. برای باقی مانده سجاف پارچه جداگانه به بلندی 20 سانت به عرض 10 سانت برش می زنیم و بعد به اندازه 8 سانت یقه بالاتر گذاشته باقی مانده به سجاف جلو می دوزیم. سپس اتو می زنیم و تا می کنیم مثل برش یقه قیچی می کنیم این روش نیم سجاف می باشد.

تقسیم بندی بلندی آستین و سرشانه 74=55+19=2÷38 سرشانه
بلندی لباس 115=5+110 قد تمام
گشادی پایین 28=3+25=4÷100 دور باسن
پارچه لازم عرض 140، 5/2 متر

یقه مردانه نوک گرد

درس شماره 26 (یقه مردانه نوک گرد)


تمام برش و دوخت این مدل مثل یقه مردانه درس قبل (درس 25) است.
1- اول درس شماره 24 را روی مقوا رسم می کنیم.
2- از زاویه بالا 5/1 سانت داخل می رویم و به صورت هلال می کشیم.
دوخت و برش نیز مثل درس شماره 24 است.

یقه فرانسوی

درس شماره 27 (یقه فرانسوی)


1- روی مقوا مستطیلی به عرض 3 و به بلندی 25 سانت می کشیم.
2- از سمت راست و پایین مستطیل 2 سانت بالا می رویم به صورت هلال و به 8 سانت مانده به وسط پشت می کشیم.
3- از بالای مستطیل 2 سانت بالا رفته دوباره به 8 سانت مانده وسط پشت بالا وصل می کنیم.
4- از سمت راست مستطیل 2 سانت داخل می رویم از آن نقطه دوباره 5 سانت داخل می رویم. از وسط 5 سانت 6 سانت بالا می رویم و به صورت مثلث به اول و آخر 5 سانت می کشیم.
5- از روی علامت ها قیچی می کنیم.
6- دوخت و برش روی لایه و پارچه مثل درس شماره 24 است.
7- با این یقه پاپیون مناسب است.
8- برش جلو لباس این یقه، 7 سانت داخل و 7 سانت پایین است. برای دولای باز 5 سانت سجاف اضافه می گذاریم.
9- برای پشت از دولای بسته 7 سانت داخل 2 سانت پایین دور گردن را می کشیم.